Hyppää poreisiin

Oletko valmis hyppäämään poreisiin? Olet oikeassa kaupassa, Ulkoporeallaskaupassa

Lämmin vesi voimistaa verenkiertoa ja lieventää stressiä. Kun ulkoporeallas on hyvin muotoiltu ja hierontasuuttimet hierovat oikeasta kohtaa sopivalla paineella, olet poretaivaassa. Ulkoporeallaskauppa toimittaa sinulle ulkoporealtaan nopeasti ja varmasti. 

Meiltä myös Wellis vastavirta-altaat (swim spa).

-minkä myymme, sen myös huollamme-

Kokoelmat

Wellis-altaiden varustelupaketti ylitti kaikki muut. Valinta oli lopulta helppo *peukku*

Kari & Karin

Pariskunta Paraisilta

Vakuutuin hierontakokonaisuudesta ja nyt muutaman viikon kylpemisen jälkeen olen vielä vakuuttuneempi. 

Petri (& perhe)

Urheilija

Etäohjaus ja musiikit tuntuivat täysin tarpeettomilta. Tunne on muuttunut ja ne on ihan parhautta :)

Sari

Opettaja

Luulin altaan hoidon vievän paljon aikaamme, mutta nyt kun systeemin on oppinut, niin ei helpompaa voisi olla. Kristal tuntuu toimivan hyvin UV:n kanssa.

Liisa-Maija

(Koiran) Yksinhuoltaja

Wellis - Euroopan suurin 

Wellis-ulkoporealtaat valmistetaan uusimmilla valmistusmenetelmillä, parhaista mahdollisista materiaaleista, Euroopan nykyaikaisimmalla tehtaalla. Automatisoitu Green Technology mahdollistaa korkean laadun pienellä hiilijalanjäljellä. Wellis-ulkoporealtaissa käytetään ympäristöystävällisiä, pitkäikäisiä materiaaleja.

Laadukas ja toimintavarma, kanadalainen lämmitys- ja ohjaus on vakiona kaikissa Wellis-ulkoporealtaissa. Kaikissa allasmalleissa on parhaat materiaalit, kattava varustus, runkoeristys ja paksu lämpökansi vakiona. Lähes kaikissa porealtaissa on vakiona langaton musiikkijärjestelmä ja kaikissa malleissa on vesirajavalaistus.

Panosta laatuun ja valitse Wellis-ulkoporeallas. 10 vuoden takuu allaskuorella ja kolmen vuoden takuu porealtaan tekniikalla on tae laadukkaasta ulkoporealtaasta. Nauti ja inspiroidu omassa Wellis-ulkoporealtaassa.