Mallisto

Hyppää poreisiin

Oletko valmis hyppäämään poreisiin? Olet oikeassa kaupassa, Ulkoporeallaskaupassa

Lämmin vesi voimistaa verenkiertoa ja lieventää stressiä. Kun ulkoporeallas on hyvin muotoiltu ja hierontasuuttimet hierovat oikeasta kohtaa sopivalla paineella, olet poretaivaassa. Ulkoporeallaskauppa toimittaa sinulle ulkoporealtaan nopeasti ja varmasti. 

Meiltä myös Wellis vastavirta-altaat (swim spa).

Minkä myymme, sen myös huollamme

Wellis Danube W-Flow vastavirta-allas (swim spa)

Perinteisessä vastavirta-altaassa käyttäjän tulee kytkeä pumput manuaalisesti päälle/pois päältä löytääkseen sopivan virtaustason kuntoonsa nähden. W-flow-järjestelmällä varustetuissa vastavirta-altaissa on Geckon täysin uusi uintiohjelmisto. Kun perinteinen ja uusi W-flow-järjestelmä yhdistetään, W-flow-altaat ovat kuin laitteita ammattivalmennukseen. Käyttäjä voi valita kuusi nopeustasoa hitaimmasta, mukavimmasta "kellunnasta" vaikeimpaan harjoitustasoon. Modernin juoksumaton tavoin voit määrittää ennalta useita uintinopeuksia ja määrittää hitaammat vaiheet uintisprinttien välille. Virtausnopeutta voidaan säätää 0,4-2,5 km/h välillä. Video uintiohjelmista:   https://www.youtube.com/watch?v=ID99eu63Hdc Wellis Danubeen on suunniteltu kaksi istumapaikkaa, jotta voit uida ammattimaisesti ja saada ainutlaatuisen hierontakokemuksen. Mukaansa tempaava valaistus: valaistut vesisuihkut molemmin puolin allasta. Päätykulmiin asennetut suodatinkotelot sijaitsevat uintialueen päässä, minkä ansiosta uintialue on yli 50 cm perinteistä leveämpi. W-Flow tarjoaa erilaisia kuntoiluratkaisuja mukautettavilla uintiominaisuuksilla. Faktat: Ulkomitat 450 x 235 cm, 147cm Tyhjäpaino 1047 kg Vesitilavuus 5.900 litraa Hierontasuuttimia 24 kpl 6x suihkulähde Hierontapumppu 3 hv  Vastavirta 3x 3 hv UV-desinfiointi Näyttävä valaistus 4.1 Bluetooth-musiikkijärjestelmä Gecko (Kanada) lämmitys & ohjaus Etäohjaus Sähköt 3x16A

18 990,00 € 21 990,00 €

Wellis Amazonas W-Flow vasta-virta-allas (swim spa)

Perinteisessä vastavirta-altaassa käyttäjän tulee kytkeä pumput manuaalisesti päälle/pois päältä löytääkseen sopivan virtaustason kuntoonsa nähden. W-flow-järjestelmällä varustetuissa vastavirta-altaissa on Geckon täysin uusi uintiohjelmisto. Kun perinteinen ja uusi W-flow-järjestelmä yhdistetään, W-flow-altaat ovat kuin laitteita ammattivalmennukseen. Käyttäjä voi valita kuusi nopeustasoa hitaimmasta, mukavimmasta "kellunnasta" vaikeimpaan harjoitustasoon. Modernin juoksumaton tavoin voit määrittää ennalta useita uintinopeuksia ja määrittää hitaammat vaiheet uintisprinttien välille. Virtausnopeutta voidaan säätää 0,4-2,5 km/h välillä. Video uintiohjelmista:  https://www.youtube.com/watch?v=ID99eu63Hdc Wellis Amazonasiin on suunniteltu kaksi istumapaikkaa, jotta voit uida ammattimaisesti ja saada ainutlaatuisen hierontakokemuksen. Sivuille asennettujen suodatinkoteloiden ansiosta uintialue on mahdollisimman pitkä. Allas soveltuu monipuolisesti uimiseen ja lasten kahlailuun. Faktat: Ulkomitat 550 x 235 cm, 147cm Tyhjäpaino 1150 kg Vesitilavuus 8.040 litraa Hierontasuuttimia 27 kpl 6x suihkulähde Hierontapumppu 3 hv Vastavirta 3x 3 hv UV-desinfiointi Näyttävä valaistus 4.1 Bluetooth-musiikkijärjestelmä Gecko (Kanada) lämmitys & ohjaus Etäohjaus Sähköt 3x20A

22 900,00 € 26 900,00 €

Wellis Rio Grande W-Flow- vastavirta-allas (swim spa)

Perinteisessä vastavirta-altaassa käyttäjän tulee kytkeä pumput manuaalisesti päälle/pois päältä löytääkseen sopivan virtaustason kuntoonsa nähden. W-flow-järjestelmällä varustetuissa vastavirta-altaissa on Geckon täysin uusi uintiohjelmisto. Kun perinteinen ja uusi W-flow-järjestelmä yhdistetään, W-flow-altaat ovat kuin laitteita ammattivalmennukseen. Käyttäjä voi valita kuusi nopeustasoa hitaimmasta, mukavimmasta "kellunnasta" vaikeimpaan harjoitustasoon. Modernin juoksumaton tavoin voit määrittää ennalta useita uintinopeuksia ja määrittää hitaammat vaiheet uintisprinttien välille. Virtausnopeutta voidaan säätää 0,4-2,5 km/h välillä. Video uintiohjelmista:  https://www.youtube.com/watch?v=ID99eu63Hdc Wellis Rio Grande W-Flow -vastavirta-allas on pitkän kehitystyön tulos. Se on täydellinen hyvin varustellun porealtaan ja kokonaisvaltaiseen treenaamiseen käytettävän uima-altaan yhdistelmä. Uintialueen sisäleveys on lähes kaksi metriä, ja sen pituus on 314 cm. Poreallas on identtinen Wellis Malaga-ulkoporealtaan kanssa. Faktat: Ulkomitat 600 x 235 cm, 147cm Tyhjäpaino 1380 kg Vesitilavuus 6.470 litraa Hierontasuuttimia 40 kpl Vesiputous 9x suihkulähde Hierontapumppu  2x 3 hv Vastavirta 3x 3 hv UV-desinfiointi Näyttävä valaistus 4.1 Bluetooth-musiikkijärjestelmä Gecko (Kanada) lämmitys & ohjaus Etäohjaus Sähköt 2x 3x16A

31 990,00 €

  Wellis-altaiden varustelupaketti ylitti kaikki muut. Valinta oli lopulta helppo *peukku*

  Kari & Karin

  Pariskunta Paraisilta

  Vakuutuin hierontakokonaisuudesta ja nyt muutaman viikon kylpemisen jälkeen olen vielä vakuuttuneempi. 

  Petri (& perhe)

  Urheilija

  Etäohjaus ja musiikit tuntuivat täysin tarpeettomilta. Tunne on muuttunut ja ne on ihan parhautta :)

  Sari

  Opettaja

  Luulin altaan hoidon vievän paljon aikaamme, mutta nyt kun systeemin on oppinut, niin ei helpompaa voisi olla. Kristal tuntuu toimivan hyvin UV:n kanssa.

  Liisa-Maija

  (Koiran) Yksinhuoltaja

  Wellis - Euroopan suurin 

  Wellis-ulkoporealtaat valmistetaan uusimmilla valmistusmenetelmillä, parhaista mahdollisista materiaaleista, Euroopan nykyaikaisimmalla tehtaalla. Automatisoitu Green Technology mahdollistaa korkean laadun pienellä hiilijalanjäljellä. Wellis-ulkoporealtaissa käytetään ympäristöystävällisiä, pitkäikäisiä materiaaleja.

  Laadukas ja toimintavarma, kanadalainen lämmitys- ja ohjaus on vakiona kaikissa Wellis-ulkoporealtaissa. Kaikissa allasmalleissa on parhaat materiaalit, kattava varustus, runkoeristys ja paksu lämpökansi vakiona. Lähes kaikissa porealtaissa on vakiona langaton musiikkijärjestelmä ja kaikissa malleissa on vesirajavalaistus.

  Panosta laatuun ja valitse Wellis-ulkoporeallas. 10 vuoden takuu allaskuorella ja kolmen vuoden takuu porealtaan tekniikalla on tae laadukkaasta ulkoporealtaasta. Nauti ja inspiroidu omassa Wellis-ulkoporealtaassa.